Czerwiec 28, 2019 Brak komentarzy Szkoła Tańca Hamsa Aktualności, Warsztaty

♥ TANIEC ORIENTALNY (BELLYDANCE, TANIEC BRZUCHA)
♥ ATS®
♥ TRIBAL FUSION
♥ TANIEC PERSKI
♥ STRETCHING
I inne!

W wakacje zajęcia odbywają się w trybie warsztatowym – zamiast kursów regularnych mamy jednorazowe spotkania tematyczne. W każdym tygodniu oferujemy inne tematy zajęć – możecie więc doszlifować dokładnie te umiejętności, na których Wam zależy i skomponować sobie z naszej oferty Wasz wymarzony taneczny grafik!
Jak zawsze gwarantujemy rodzinną atmosferę, bogatą ofertę technik i poziomów, klimatyczne sale w naszej siedzibie w centrum Warszawy oraz kadrę złożoną z tancerek polskiej czołówki w danych stylach. Spotkacie u nas zarówno tradycyjne techniki, przekazywane z szacunkiem i pasją dla kultur pochodzenia danego stylu tańca, jak i nowatorskie, klimatyczne fuzje.
To właśnie u nas możesz odkryć piękny świat muzyki, tańca i kultury Orientu, zaprzyjaźnić się ze swoim ciałem i zrobić coś dla siebie :)

Zajęcia adresowane są do osób W KAŻDYM WIEKU, każdej płci i na każdym poziomie sprawności.

ZAPISY: info@hamsa.edu.pl kliknij tu!

 

GRAFIK – LIPIEC/SIERPIEŃ 2019

____________________

♥ 24 lipca (środa)
17:30-19:00 (1,5h) Taniec orientalny dla śrzaaw. – Kairskie kombinacje – Dominika Suchecka
19:00-21:00 (2h) Taniec perski open: Technika pracy nóg – ciąg dalszy – Apsara Afsanesara
19:10-20:40 (1,5h) Wirowanie dla tancerek tribal fusion i orientalnych, poziom open – Dominika Suchecka
 
♥ 25 lipca (czwartek)
17:15-18:30 (1h15min) Taniec orientalny od zera – klatka piersiowa w tańcu: ćwiczenia i kombinacje – Karolina Kuźma
17:30-18:30 (1h) Tribal fusion od zera – wstęp do izolacji – Dominika Suchecka
18:35-20:05 (1,5h) Taniec orientalny dla śrzaaw. – Oriental Technique Improvement – świadome wykorzystywanie mięśni, ćwiczenia, akcenty, obroty, arabeski – Karolina Kuźma
18:35-20:05 (1,5h) Tribal fusion dla pocz.plus/śrzaaw. – Shimmies&Layering – Dominika Suchecka
20:10-21:10 (1h) Stretching – dla wszystkich! – rozluźnianie i rozciąganie pleców – Karolina Kuźma
20:10-21:40 (1,5h) Taniec orientalny dla pocz. plus – drum solo – Dominika Suchecka
 
♥ 27 lipca (sobota)
11:00-13:00 (2h) Taniec orientalny dla średniozaawansowanych: Shamadan: wstęp, podstawy stylu, choreografia (nie trzeba mieć shamadanu, na koniec uczestniczki będą mogły spróbować zatańczyć z rekwizytem) – Zoanna
13:30-15:00 (1,5h) Taniec orientalny dla średniozaawansowanych: shaaby: Wakacyjna dawka tanecznego luzu i dobrej zabawy! – Zoanna
 
♥ 29 lipca (poniedziałek)
18:00-19:15 (1h15min) ATS® dla śrzaaw. – wolne kombinacje w dialekcie Tamarind – Agata Zakrzewska
19:20-20:20 (1h) Tribal fusion dla śrzaaw. – chirurgiczna precyzja: wydobywamy nową jakość z izolacji – Agata Zakrzewska
20:25-21:25 (1h) Tribal fusion drill flow – godzina samego drillowania! Uruchom ciało i wycisz umysł – Agata Zakrzewska
 
♥ 30 lipca (wtorek)
18:00-19:30 (1,5h) Taniec orientalny dla śrzaaw. – baladi: kombinacje na pracę bioder – Agata Zakrzewska
18:30-19:30 (1h) ATS® dla początkujących plus – W kręgu siła! Technika, płynne poruszanie się w kole, komunikacja niewerbalna – Karolina Gierula
19:40-21:10 (1,5h) Taniec orientalny dla śrzaaw. – piękne ręce – technika i kombinacje – Agata Zakrzewska
 
♥ 31 lipca (środa)
18:00-19:00 (1h) Technika dla wszystkich stylów orientalnych: przepona, fale brzuchem, praca mięśni – poziom open – Agata Zakrzewska
19:00-21:00 (2h) Taniec perski open: 1001 obrotów Jedwabnego Szlaku – Apsara Afsanesara
19:10-21:10 (2h) ATS® z mieczem – złożone figury, płynne przejścia, improwizacja – Agata Zakrzewska
 
♥ 5 sierpnia (poniedziałek)
18:00-19:30 (1,5h) Taniec orientalny dla śrzaaw – diabeł tkwi w szczegółach: technika, wykończenia ruchów i feeling – Zoanna
19:40-21:10 (1,5h) Taniec orientalny dla pocz. plus i wyżej – kairskie kombinacje – Dominika Suchecka
19:45-21:15 (1,5h) ATS® z wachlarzem – poziom śrzaaw w ATSie, wachlarz od podstaw – Katarzyna Lidia
 
♥ 6 sierpnia (wtorek)
18:00-19:30 (1,5h) Wirowanie – poziom open – Dominika Suchecka
18:00-19:30 (1,5h) Taniec perski – poziom open – technika: figury oparte na krokach na „3” – Apsara Afsanesara
19:40-21:10 (1,5h) Taniec orientalny – poziom open z podstawami – drum solo – Dominika Suchecka
19:40-21:10 (1,5h) ATS® dla śrzaaw – Magic of trio – diagonale, przejścia i formacje własne – Katarzyna Lidia
 
♥ 7 sierpnia (środa)
18:00-20:00 (2h) Taniec orientalny dla pocz. plus i wyżej – kairskie kombinacje – Dominika Suchecka
18:30-20:00 (1,5h) ATS® dla pocz. plus – power of Duet! – Karolina Gierula
20:00-21:00 (1h) Tribal fusion od zera – podstawy ruchów rękami – Dominika Suchecka
20:00-21:00 (1h) ATS® poziom open z podstawami – Dancing in Flow® – Spanish/Balkan vibe – Katarzyna Lidia
 
♥ 8 sierpnia (czwartek)
18:00-19:00 (1h) Tribal fusion dla pocz. plus/śrzaaw – fale, ósemki, sinusoidy – Dominika Suchecka
19:10-20:10 (1h) Tribal fusion dla śrzaaw. – siła kontrastu – między ciętymi ruchami a tanecznym luzem – Zoanna
19:10-21:10 (2h) Taniec orientalny poziom open z podstawami – przegląd podstawowych ruchów biodrami – Dominika Suchecka
 
♥ 10 sierpnia (sobota)
12:00-14:00 (2h) Tribal fusion poziom open z podstawami – Wiele twarzy kontrastu – pomysły i ćwiczenia, jak wnieść swój taniec na wyższy poziom – Iza Cichowska
14:20-15:20 (1h) Tribal fusion dla śrzaaw. – Double D’s – Dubstep Drills – drillowanie ruchów, kombinacji, layeringu do muzyki w stylu dubstep/trap/elektronicznej – Iza Cichowska
 
♥ 11 sierpnia (niedziela)
12:00-15:00 (3h) Taniec perski od zera – wstęp do techniki i prosta mini-choreografia – Apsara Afsanesara
 
♥ 12 sierpnia (poniedziałek)
18:00-19:30 (1,5h) Taniec orientalny dla śrzaaw. – Fanveile od podstaw – Enid
18:00-19:30 (1,5h) Tribal fusion od zera – podstawy izolacji – Dominika Suchecka
19:40-21:10 (1,5h) Taniec orientalny dla pocz. plus i wyżej – mini-choreografia – Dominika Suchecka
19:40-21:40 (2h) ATS® dla śrzaaw – miecze: technika, kombinacje – Agata Zakrzewska
 
♥ 13 sierpnia (wtorek)
18:00-20:00 (2h) Rytmy dla wszystkich stylów orientalnych – poziom open – Agata Zakrzewska
18:00-20:00 (2h) Tribal fusion dla pocz. plus i wyżej – shimmies, layering i ręce – jak to pogodzić? :) – Dominika Suchecka
20:00-21:30 (1,5h) ATS® poziom open z podstawami – slavic/celtic/pagan inspirations – Agata Zakrzewska
20:00-21:30 (1,5h) ATS® od zera – Co różni ATS od innych stylów tańca orientalnego? – Katarzyna Lidia
 
♥ 14 sierpnia (środa)
18:00-19:30 (1,5h) Wirowanie – poziom open – Dominika Suchecka
18:00-19:30 (1,5h) Taniec orientalny dla śrzaaw. – spirale, twisty, trójwymiarowość i ciekawe linie w ciele – technika i kombinacje – Agata Zakrzewska
19:40-21:10 (1,5h) Taniec orientalny dla pocz. plus i wyżej – przegląd kroków przestrzennych – Dominika Suchecka
19:40-21:10 (1,5h) Tribal fusion dla śrzaaw. – oldschool steps&combos – Agata Zakrzewska
 
♥ 19 sierpnia (poniedziałek)
18:00-19:00 (1h) Technika dla wszystkich stylów orientalnych: przepona, fale brzuchem, praca mięśni – Agata Zakrzewska
19:10-21:10 (2h) ATS® dla śrzaaw – miecze: technika i klimatyczna choreografia sceniczna – Agata Zakrzewska
19:10-21:10 (2h) Taniec orientalny dla śrzaaw – Mejanse – wejście z woalem i bez: technika i kombinacje – Enid
 
♥ 20 sierpnia (wtorek)
18:00-19:00 (1h) Taniec orientalny od zera – wdzięk, gracja, kroki przestrzenne – Agata Zakrzewska
19:10-20:40 (1,5h) Taniec orientalny dla śrzaaw. – kroki przestrzenne, dynamika ruchu – technika i kombinacje – Agata Zakrzewska
19:10-20:40 (1,5h) Tribal fusion poziom open – płynne ruchy – ondulacje i płynne biodra – technika, drille i kombinacje newschool – Magda Wilczyńska
 
♥ 21 sierpnia (środa)
18:30-20:00 (1,5h) ATS® od zera – pierwsze kroki – Karolina Gierula
20:00-21:00 (1h) ATS® poziom open z podstawami – Dancing in Flow® – Karolina Gierula
 
♥ 22 sierpnia (czwartek)
18:00-20:00 (2h) Tribal fusion poziom open z podstawami – Przemieszczanie się – technika bioder i chodzenia, chodzenie z shimmy, przemieszczanie się w obrotach – Magda Wilczyńska
 
♥ 24 sierpnia (sobota)
12:00-14:00 (2h) Taniec orientalny dla pocz. plus i wyżej – Golden Era – technika i krótkie choreo – Zoanna
14:15-16:15 (2h) Tribal fusion poziom open z podstawami – 3D – kombinacje w ciele i z krokami – technika z wykorzystaniem twistów i slideów oraz gotowe kombinacje – Magda Wilczyńska
 
♥ 25 sierpnia (niedziela)
12:00-15:00 (3h) Taniec perski poziom open – Gilaki – folklor z północy Iranu – Apsara Afsanesara
 
♥ 26 sierpnia (poniedziałek)
18:00-19:30 (1,5h) Tribal fusion dla pocz. plus/śrzaaw – Shimmy flow – layering różnych shimmy na płynne ruchy w tanecznym flow – killer drill 😀 – Magda Wilczyńska
 
♥ 27 sierpnia (wtorek)
18:00-19:00 (1h) Taniec orientalny od zera – pierwsze kroki – Zoanna
19:10-20:40 (1,5h) Taniec orientalny dla śrzaaw. – improwizacja i układanie pierwszej choroegrafii – Zoanna
19:45-21:45 (2h) Flamenco fusion – choreografia do Malamente – Katarzyna Lidia
 
♥ 28 sierpnia (środa)
18:00-19:30 (1,5h) Tribal fusion dla śrzaaw. – Girl, do you even layer? – czyli ćwiczenie layeringu – nakładania różnych ruchów na siebie – Iza Cichowska
18:30-19:30 (1h) ATS® od zera – pierwsze formacje – Karolina Gierula
19:40-21:10 (1,5h) Tribal fusion od zera – postawa i podstawowe ruchy
 
♥ 29 sierpnia (czwartek)
17:30-18:45 (1h15min) Taniec orientalny od zera – Piękne ręce w tańcu – technika i prosta choreografia z woalem – Karolina Kuźma
18:50-20:05 (1h15min) Taniec orientalny dla śrzaaw. – Oriental Technique Improvement part 2 – Karolina Kuźma
20:10-21:25 (1h15min) Stretching poziom open – rozciąganie do szpagatu – dla wszystkich – Karolina Kuźma

___________________________________________________
♥ ♥ ♥
POZIOMY WARSZTATÓW:

OD ZERA – zapraszamy osoby zupełnie bez doświadczenia w danym stylu tańca oraz osoby po przerwie, pragnące poćwiczyć podstawy :)
POCZĄTKUJĄCY PLUS – osoby po przynajmniej 2-3 miesiącach nauki
ŚREDNIOZAAWANSOWANY – osoby po przynajmniej 1 roku nauki
ZAAWANSOWANY – osoby po przynajmniej 2 latach nauki (lub dłużej)
OPEN – zapraszamy osoby na wszystkich poziomach

___________________________________________________

♥ ♥ ♥
LOKALIZACJA – SAMO CENTRUM WARSZAWY!
ul. Kopernika 30, lokal 319 (trzecie piętro).
Tuż przy stacji metra Nowy Świat oraz przystanku Ordynacka, kilka minut od ronda De Gaulle’a i wielu innych dogodnych węzłów komunikacyjnych.
JAK TRAFIĆ: kliknij tu!

___________________________________________________

♥ ♥ ♥
CENNIK I ZNIŻKI:

Warsztat trwający 1h – 30zł
Warsztat trwający 1h15min – 35zł
Warsztat trwający 1,5h – 40zł
Warsztat trwający 2h – 50zł
Warsztat trwający 3h – 70zł
Warsztat trwający 4h – 90zł

_
ZNIŻKA 10% – przy zapisie na 3 warsztaty
ZNIŻKA 15%- przy zapisie na 4 warsztaty
ZNIŻKA 20% – przy zapisie na przynajmniej 5 warsztatów lub więcej

Przykładowo: 1 warsztat 1h + 1 warsztat 1,5h + 1 warsztat 1,5h
30zł + 40zł + 40zł = 110zł
110zł – 10% = 99zł – kwota do zapłaty

Zniżka obowiązuje od łącznej wartości warsztatów – i wyłącznie przy opłaceniu całej kwoty z góry.

SUPER PROMOCJA – ZNIŻKA 50% od jednego wybranego warsztatu dla osób, które będą klientkami naszej szkoły po raz pierwszy!
_
Honorujemy OK System – prosimy o poinformowanie nas o chęci skorzystania z OK System przy zapisie na warsztaty.
_
Powyższy cennik dotyczy wyłącznie warsztatów w lipcu i sierpniu.
Ważne – w lipcu i sierpniu mamy jedynie warsztaty, a nie kursy regularne, obowiązuje więc regulamin warsztatów: kliknij tu! (niżej na stronie)
Nie ma możliwości przenoszenia lub zwracania wpłat w razie rezygnacji uczestnika (poza sytuacjami określonymi w regulaminie).
W razie odwołania warsztatu przez szkołę (np. z powodu niewystarczającej ilości uczestników) wpłata będzie zwrócona w ciągu 7 dni roboczych, może też być przeniesiona na inny warsztat na życzenie uczestnika.

Zniżki nie łączą się.

___________________________________________________

♥ ♥ ♥
KONTAKT, ZAPISY:
info@hamsa.edu.pl, kliknij tu!

Ważne: warsztaty odbędą się wyłącznie, jeśli zapisze się na nie wystarczająca ilość chętnych – dlatego zachęcamy do wczesnych zgłoszeń mailowych.
TWOJE ZGŁOSZENIE MA ZNACZENIE! :)